HomeSzkolenie personelu lokali gastronomicznych

Oferujemy szkolenia dla pracowników obsługujących urządzenia gastronomiczne takie jak: krajalnice, wilki czy pakowarki próżniowe. Nasza oferta skierowana jest do: sklepów spożywczy, masarni, restauracji i restauracji. Przekazujemy zarówno praktyczną jak również teoretyczną wiedzę na temat obsługi i czyszczenia urządzeń a także ostrzenia elementów tnących. Dzięki nam pracownicy lokalu gastronomicznego dokładnie wiedzą jak postępować by nie narazić urządzeń na uszkodzenia i co zrobić w przypadku usterek.

Dzięki naszym szkoleniom praca w gastronomii z użyciem profesjonalnego sprzętu stanie się nieco łatwiejsza.

Dlaczego przeszkolenie personelu jest tak ważne?

  • prawidłowa obsługa urządzeń zwiększa wydajność,
  • wydłuża żywotność urządzenia,
  • skraca czas pracy,
  • pomaga utrzymać sprzęt w czystości i dobrej kondycji,
  • zmniejsza koszty restauracji wywołane naprawami.

Przebieg i czas trwania szkolenia:

  • W ustalonym terminie zjawimy się w Twoim lokalu.
  • Przedstawimy ogólne zasady działania i obsługi urządzenia.
  • Pokażemy jak dbać i czyścić sprzęt.

UWAGA: Dla stałych klientów serwisu urządzeń pierwsze szkolenie jest DARMOWE!

Oferujemy wykonanie szkoleń na terenie: Gorlic, Biecza, Grybowa, Tarnowa, Nowego Sącza, Tuchowa, Ciężkowic, Jasła i okolicznych mniejszych miejscowości.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu!

Jesteś zainteresowany współpracą?

Autoryzowany serwis gwarancyjny i pogwarancyjny Ma-Ga