Oferujemy szkolenia dla pracowników obsługujących urządzenia gastronomiczne takie jak: krajalnice, wilki czy pakowarki próżniowe. Nasza oferta skierowana jest do: sklepów spożywczy, masarni, restauracji i restauracji. Przekazujemy zarówno praktyczną jak również teoretyczną wiedzę na temat obsługi i czyszczenia urządzeń a także ostrzenia elementów tnących. Dzięki nam pracownicy lokalu gastronomicznego dokładnie wiedzą jak postępować by nie narazić urządzeń na uszkodzenia i co zrobić w przypadku usterek.
Dzięki naszym szkoleniom praca w gastronomii z użyciem profesjonalnego sprzętu stanie się nieco łatwiejsza.
UWAGA: Dla stałych klientów serwisu urządzeń pierwsze szkolenie jest DARMOWE!
Oferujemy wykonanie szkoleń na terenie: Gorlic, Biecza, Grybowa, Tarnowa, Nowego Sącza, Tuchowa, Ciężkowic, Jasła i okolicznych mniejszych miejscowości.
Serdecznie zapraszamy do kontaktu!